Καλώς ορίσατε στη νέα μας ηλεκτρονική σελίδα.

Το ψάρεμα στην Ελλάδα είναι μια ευρέως διαδεδομένη απασχόληση, για τους ερασιτέχνες καθώς και για τους επαγγελματίες αλιείς.

Το κατάστημα μας (fishbite)  με 10ετή εμπειρία στο χώρο των ειδών αλιείας, προσφέρει της υπηρεσίες του στο νησί της Χίου. Η αύξηση της ζήτησης δημιούργησε την ανάγκη για ένα μεγαλύτερο χώρο ο οποίος λειτουργεί από το 2012 στη πόλη της Χίου απέναντι από το Ναυτικό Όμιλο Χίου.

 Είτε παράκτιο είτε με σκάφος το ψάρεμα είναι ένα πάθος το οποίο και θέλουμε να το μοιραστούμε με τους συμπολίτες μας καθώς και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιστορίες για τα θέματα που μας ενδιαφέρουν.

Στη λογική αυτή κινείται και η δημιουργία του fishbite.gr με σκοπό να σας προσφέρουμε τις γνώσεις μας και τη τεχνογνωσία μας και εκτός συνόρων του νησιού.

Οι τεχνικές και τα είδη του ψαρέματος εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς ώστε να καλύψουν όλα τα γούστα αλλά και να αυξήσουν τις πιθανότητες για μια επιτυχημένη ψαριά. Στην εξέλιξη αυτή ανανεώνουμε καθημερινά τα προϊόντα μας ώστε να καλύψουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

 

Με εκτίμηση

Λαβίδας Μιχάλης

makis lavidas